Paard aan Huis kinderfeestjes
Waar is dat feestje?! Bij ons is dat feestje! 

* September en oktober 2020 zitten geheel volgeboekt. In november zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kinderfeestjes op locatie

Wij bieden een uniek concept aan!

Het is namelijk mogelijk dat onze pony's bij jullie aan huis komen! 

Wij beschikken over drie lieve pony's waarmee we naar locatie kunnen komen. We hebben twee grotere pony's (fjorden) en één kleinere pony (shetlander, de maximale leeftijd van de kinderen voor deze pony is 5 jaar). In de trailer kunnen we twee pony's vervoeren. Het is aan u, welke combinatie pony's u op het kinderfeestje wilt. Wil je meer over de pony's weten? Kijk dan bij 'Even voorstellen'. 


Programma

Hieronder zie je het meest standaardprogramma waar wij mee werken. Tevens is het ook mogelijk om eigen ideeën in te brengen of om het programma aan te passen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen  pony ritjes te doen. Of activiteiten extra toe te voegen, zoals pimp je pony.  (kijk voor meer  ideeën bij 'kinderfeestje bij ons aan huis'). De kosten voor een paarden kinderfeestje op locatie bedragen €25,-  per half uur. De minimale tijd is 1 uur, de maximale tijd is 3 uur (exclusief een pauze). 

Voorbeeld programma: 

  • 30 min : Pony's borstelen
  • 15 min: Opzadelen en cap's passen
  • 30 min - 60 min (ligt aan de hoeveelheid kids) : Pony ritjes (alleen stappen)
  • 15 min: Afzadelen en de pony's bedanken met wat lekkers

 

Voor dit bovenstaande programma uitgaand van 30 min ponyrijden betaal je slecht €75,- excl. de reiskosten (€0,60 cent p/km)

Welk kind droomt er nou niet van om even zijn of haar eigen pony in de achtertuin te hebben en er daarna ook nog op te mogen rijden. 

I.v.m. het welzijn van onze pony's, is de maximale afstand naar locatie 50KM vanaf Hardinxveld-Giessendam. Regelmatig krijgen wij de vraag of we geen uitzondering willen maken. Maar nee, helaas. 50 KM is echt de max. 


Interesse?  Stuur een mail voor een vrijblijvende offerte. Geef daarin aan wat uw adres is, het aantal kinderen en of u met of zonder hoefijzer pimp box wilt.


Hoefijzer pimp box

Als de pony's naar huis zijn, kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker creatief bezig zijn met deze hoefijzer pimp box.  Een echt paarden hoefijzer versieren met diamantjes, glitters, veertjes ect. Tevens is het een leuk aandenken voor de kinderen om na het feestje mee naar huis te nemen. En daarnaast staat een hoefijzer symbool voor geluk!

In de box zitten alle spullen om het hoefijzer te versieren, eigen benodigdheden zijn: tafel zeil, lijm en scharen.

De kosten voor het hoefijzer versieren zijn €3,50 per persoon. 


Wij zijn ook te boeken voor braderieën, evenementen, school /club activiteiten e.c. Vraag naar de mogelijkheden.